Posted By Costin

Ce ar trebui sa stii despre listele Twitter


Zilele trecute, reteaua sociala Twitter.com a implementat o modalitate prin care utilizatorii pot grupa cunoscutii, prietenii, colegii de munca sau cei pe care ii urmaresc in liste separate, liste pe care ceilalti utilizatori le pot urmari la randul lor.

* citeste mai multe si urmareste lista magazinelor online romanesti de pe Twitter!

Twitter Lists

Cel mai simpla modalitate de a crea o lista sau adauga un utilizator la una existenta (sau la una pe care vrei sa o creezi) fara a fi nevoit sa urmaresti sidebar-ul este butonul de gestionare a listelor in care un utilizator poate fi adaugat din pagina de profil a acestuia.

Catalin Tenita (cont de Twitter)

Odata create si marcate ca liste publice, acestea vor fi disponibile in sidebar-ul paginii de profil, ceilalti utilizatori de Twitter putand sa le urmareasca, ajungand astfel si in sidebar-ul lor. Optiunea “view all”, deschide o noua pagina in care sunt disponinbile toate listele create sau la care s-a abonat un utilizator, precum si listele in care acesta a fost inclus.

listele Twitter ale utilizatorului @de_ce

Listele de Twitter ale lui @alexcircei

Listele Twitter este un tool destul de eficient in cazul in care vrei sa pastrezi timeline-ul curat, iar in momentele cand dispui de timp sa poti urmari ce s-a discutat pe Twitter in functie de domeniile de interes ale fiecaruia.

De retinut si faptul ca Twitter nu a reinventat social media, ci a implementat un serviciu pe care, de exemplu, reteaua sociala de business LinkedIn il ofera contracost.

Pentru un minim de 5 liste, facilitate ce vine la pachet cu ale 2 optiuni (trimiterea de mesaje si posibilitatea de a folosi un numar limitat de cautari cu ale motorului de cautare de profile), un utilizator fiind nevoit sa plateasca lunar $24,95.

linkedin.com folders (liste) linkedin.com folders (liste)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments