Posted By Costin

Marketing360 2009, despre marketing si advertising in Romania


marketing360 2009

Astazi, la Hotel Crowne Plaza, a avut loc Marketing 360, cel mai important eveniment de marketing si advertising din Romania, eveniment organizat de Evensys.

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

La Vali Petcu1 puteti afla ce s-a intamplat pana la ora 18, ora la care a inceput Marketing Arena, o sesiune de 2 ore in care 7 practicieni din industria de advertising au avut la dispozitie 10 minute pentru a prezenta o idee proprie de marketing.

La aceasta sesiune au participat Dan Petre2, Managing Partner, D&D Research, Stefan Chiritescu3, Head of Planning, Graffiti BBDO, Teodor Cucu4, Head of Strategy, GMP, Claudiu Dobrita5, Creative Director, Grey Worldwide Romania, Lorand (Boti) Balint6, Head of Brand Communication, Leo Burnett Romania, Bogdana Butnar7, Managing Director, MRM Worldwide Romania si Paul Kasprovski8, Strategic Planner, Mercury 360.

Prezentarea Bogdanei Butnar

Note de subsol:
1. Vali Petcu – blogger. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Dan Petre, Managing Partner, D&D Research. LinkedIn | Blog
3. Stefan Chiritescu, Head of Planning, Graffiti BBDO. LinkedIn
4. Teodor Cucu, Head of Strategy, GMP. LinkedIn
5. Claudiu Dobrita, Creative Director, Grey Worldwide Romania. LinkedIn
6. Lorand (Boti) Balint, Head of Brand Communication, Leo Burnett Romania.
7. Bogdana Butnar – Managing Director MRM Partners. Blog | Twitter | Facebook
8. Paul Kasprovski, Strategic Planner, Mercury 360.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments