Posted By Costin

ProFM Xmas, un nou radio online pe profm.ro


ProFM a lansat un nou radio on line pe www.profm.ro, dedicat sarbatorilor de iarna: ProFM Xmas. Cei care doresc sa asculte cea mai frumoasa muzica de Craciun romaneasca si internationala, din toate timpurile, nu trebuie decit sa acceseze www.profm.ro.

Odata cu lansarea ProFM Xmas, ProFM numara nu mai puţin de 22 de stream-uri printre care ProFM Alternative, ProFM Latino, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ’90, ProFM Reggae, ProFM ’80, ProFM Sofa, ProFM Dance, ProFM Michael Jackson. Lista tuturor radiourilor online este disponibila pe www.profm.ro.

* ProFM Xmas – cel mai nou stream de pe www.profm.ro

* baietii de la IBU ProTV pregatesc pentru ProFM o jucarie pentru una din retelele sociale. Sa fie Twitter? Sa fie Facebook? 🙂

profm.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments