Posted By Costin

RoNewMedia 4.0 va fi transmis live, in sistem pay-per-view, cu plata prin sms


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Cei care nu au reusit sa-si rezerve un loc in sala la cea de-a 4-a editie RoNewMedia au ocazia de urmari transmisiunea directa prin live-streaming pe website-ul evenimentului www.RoNewMedia.ro, in sistem pay per view (contra cost), cu plată prin SMS.

Dragos Stanca

Am luat decizia de a oferi si live streaming de la RoNewMedia, avand in vedere ca un numar destul de mare de participanti ne-au cerut acest lucru, fiind in imposibilitatea de a lua parte, fizic, la discutii. In premiera pentru un eveniment de acest tip, am decis sa introducem sistemul pay-per-view, cu plata prin sms, avand in vedere ca vorbim de un continut de valoare, pentru care toti ceilalti participanti au achitat o taxa de participare. Vom transmite gratuit doar dezbaterea din deschiderea conferintei si gala de premiere de seara.

Dragos Stanca1, managing director F5

Programata pentru astazi, 3 noiembrie, incepand cu ora 09:00, la World Trade Center Bucuresti, conferinta RoNewMedia 4.0 beneficiaza de prezenta extraordinara a echipei Google, dar si a unor specialisti de top din Europa de Vest, din companii precum i-level, vanguardSEO, magneticNorth, Masterthenewnet.com si Orange U.K.

Note de subsol:
Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments