Posted By Tara

Susan Rice-Lincoln: “Imi pare rau daca publicul a gasit prezentarea ca fiind slaba”


Acum doua saptamani, Susan Rice-Lincoln1 tinea un workshop dedicat social media marketing-ului in cadrul RoNewMedia la World Trade Center Bucuresti.

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

RoNewMedia 4.0

Workshopul lui Rice-Lincoln s-a bucurat de cea mai mare audienta (150 de participanti) si a fost si cel care a agitat spiritele pe bloguri si pe Twitter. In timp ce Susan Rice-Lincoln vorbea despre utilizarea canalelor potrivite pentru diferite campanii, pe Twitter incepeau sa curga update-uri ca cel al lui Cosmin Popan2:

“On Twitter you can even say how banal Susan Rice-Lincoln is without her knowing how to find that tweet #ronewmedia”

Cel care a parasit sala in care isi tinea Rice-Lincoln workshop-ul, Ionut Oprea3, manager Standout, avea sa scrie pe blogul personal ca prezentarea americancei a fost cea mai slaba de la eveniment si explica si de ce a decis sa paraseasca sala respectiva a WTC Bucuresti:

Unul din workshop-uri, cel sustinut de Susan Rice-Lincoln, despre social media, a fost un dezastru total, dupa cum va puteti convinge si pe Twitter. Dupa ce a prezentat fara sa citeze sursa, cateva slide-uri din prezentarile STANDOUT despre social media in Romania, am plecat din sala, ca sa nu fac scandal, desi toata lumea mi-a reprosat ca ar fi trebuit. Insa am aflat de la toti cei care au ramas ca restul prezentarii a fost slab, superficial, si ca la final doamna consultant si-a promovat propriile cursuri/servicii/etc.

Ieri am schimbat cateva e-mailuri cu Susan Rice si am discutat si despre RoNewMedia.

Nota: Articolul contine mai multe pagini. Ne cerem scuze, insa acestea nu sunt disponibile si cititorilor feed-ului RSS

Pages: 1 2


Tara Duveanu | Editor @ refresh.ro LinkedIn | Twitter

View Comments