Posted By Costin

Tu stii ce mai face adresa ta de e-mail?


In cazul in care va intrebati pe unde au mai ajuns adresele voastre de e-mail, iata una dintre destinatile cele mai probabile.

from [email protected]
to [email protected]
date Fri, Nov 20, 2009 at 6:29 AM
subject Baza de date adrese email

Buna ziua,

Va ofer urmatoarele la pretul de 250 lei
– 589.038 – adrese email – persoane juridice
– 241.879 – adrese email – persoane fizice
– program de trimis emailuri in masa (cu licenta)
– program de extras adrese de email (cu licenta)
– script php pentru trimitere email de pe servere dedicate
– Ultima actualizare a bazelor de date prezentate – 22 octombrie 2009
– Pentru folosirea programului de trimis emailuri in masa asigurati-va ca providerul dvs de internet nu blocheaza portul 25
– pentru folosirea scriptului php – apelati la un specialist in domeniu

Livrarea se face online, prin email, iar pretul, repet, este de 250 lei. Pentru a intra in posesia a ceea ce v-am prezentat urmati urmatorii pasi:
– mergeti la cel mai apropiat oficiu Raiffeisen Bank
– depuneti suma de 250 lei in contul IBAN – RO48RZBR0000060007477162 – deschis pe numele Dragos Leasa la Raiffeisen Bank, Agentia Obregia.
– dati un sms la numarul de telefon – 0763.159.562 – in care transmiti numele persoanei care a efectuat plata si adresa de email la care sa trimit cele prezentate .
– in maxim 24 de ore, daca totul este ok, aveti produsele

Oferta este valabila doar pentru cunoscatorii care gandesc pozitiv, celor care vor sa-si promoveze eficient produsele, serviciile pe care le au de oferit, celor care au incredere in oameni pana la proba contrarie.

Celorlalti le cer mii de scuze pentru deranjul cauzat si ii rog sa trimita un email cu subiectul “dezabonare” la [email protected] pentru a nu le mai trimite mesaje in viitor.

Lor si celor neinteresati, cat si celor interesati de oferta prezentata – le ofer gratuit – ghidul scris de mine – “cum sa faci rezervari la hotel si avion pe internet”, ghid pe care il puteti toti downloada de aici:

http://www.fileshare.ro/1741916288

– URMATI-VA VISELE – SA STII CE VREI E MAI GREU DECAT SA INDEPLINESTI –


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments