Posted By Costin

2parale.ro vrea spenderi si publisheri mari iar tehnologia se lanseaza in .com


In urma cu 3 zile, Dorin Boerescu1 si Daniel Enache2 au preluat 80% din actiunile platformei de marketing afiliat 2parale.ro (vezi comunicatul de presa).

066-radu-spineanu

Cu 2Parale am atins toate tintele care ni le-am impus pentru 2009. Am dovedit ca Marketingul Afiliat este un sistem care merge si unde este loc enorm de crestere. Sunt sigur ca Dorin va face din 2Parale unul din cele mai importante medii de promovare online din Romania in urmatorii ani.

Radu Spineanu3, co-founder 2parale.ro

In aceeasi zi s-a organizat si o conferinta de presa inedita pentru mediul online romanesc, pe Twitter(!), cu hashtagul #2paraledeal. Am extras pentru cititorii refresh.ro ideile principale:

Dorin Boerescu

– De la inceput si pana acum 2parale a generat peste 1.300.000 vanzari pentru furnizori si comisioane de peste 100.000 ron.
– In 2009, cand bugetele de advertising s-au “topit” in multe cazuri, 2parale a ajuns de la un comision la 3 zile la 50/zi.
– Valoarea tranzactiei nu este importanta, rezultatele sistemului pentru piata sunt.
– Radu Spineanu se va focusa pe tehnologie iar 2Parale Afiliere SRL pe business.
– Cel mai important lucru pe care il planuim este atragerea spenderilor si publisherilor mari in testarea marketingului afiliat plus atragerea specialistilor in SEM care pot castiga sume interesante (sunt deja cazuri)
– 2parale.ro vizeaza o crestere de minim 300% pentru 2010.
– Nu intentionam sa cumparam si restul de 20%. Vrem ca fondatorii sa ramana, avem nevoie de sprijinul lor si de dezvoltarile ulterioare.
– Cifra de afaceri (strict comisioanele 2parale) este deocamdata de cateva sute euro/luna. Cresterea este insa foarte rapida.
– Va creste ritmul analizei/integrarii noilor furnizori.
– Telecomul este un domeniu major pe care il asteptam sa intre pe piata.

Radu Spineanu

– Actionariatul initial (founderii + Seedmoney) se vor ocupa de tehnologie si lanseaza platforma pe plan international. Vezi 2performant.com (cont de Twitter)

Note de subsol:
1. Dorin Boerescu – antreprenor. LinkedIn | Blog | Twitter
2. Daniel Enache – manager Thousand Tiny Tigers. LinkedIn | Blog | Twitter
3. Radu Spineanu – co-founder 2parale.ro. LinkedIn | Twitter
– foto via zoso.ro

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments