Posted By Costin

BR 2009, raportul blogosferei romanesti


Studii demografice

Incepand de astazi, refresh.ro s-a inhamat la realizarea raportului BR 2009 (Blogosfera din Romania 2009) in incercarea de a reda starea si tendintele blogosferei de la noi. Studiul pastreaza in linii mari directiile SOTB 2009, fiind particularizat la blogosfera romaneasca.

In urma studiului, vom putea vedea profilul bloggerului roman, tipurile de bloguri, subiectele dezbatute si tipurile de content generat, precum si statistici comune ale traficului blogurilor din Romania, veniturile generate de acestea, investitiile facute in ultimul an si media sociale pe care bloggerii sunt prezenti.

Invitatiile la studiu se trimit manual in functie de pozitiile in zelist.ro, trafic.ro si t5.ro. Aproape 75 de bloggeri au primit deja invitatia pe e-mail, urmeaza ca in zilele urmatoare sa fie trimise inca 2-300 de invitatii pentru a asigura un esantion reprezentativ.

Multumesc celor care au completat deja si, anticipat, tuturor respondentilor. Rabdare va cer, sunt doar o singura persoana 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments