Posted By Costin

Cabral Ibacka: “E usor sa spui «Aia e de hAhAt!», e mai greu sa explici de ce!”


Credeam ca sunt singurul caruia nu ii place anonimatul online. Sau ca refresh.ro e printre singurele bloguri care dau mereu sursele, si aduce, de fiecare data, argumente documentate (ex: derapaje).

Insa cand mai intalnesc si alte persoane care cred, promoveaza si/sau dau sfaturi pentru cat mai multe bloguri de nisa

Money.ro: Spune-mi trei lucruri care ai vrea să fie schimbate în online-ul românesc. Apropos, avem o Românie online?

Cabral Ibacka

Avem o Românie online, da. Ce aş vrea să se schimbe: stilul în care se dezbat problemele, să evităm mai mult genul de concluzie trasă la protecţia anonimatului, genul de exclamaţie “Eşti urât, deci eşti prost, deci n-ai dreptate!”.

Să înceapă oamenii să recunoască atunci când găsesc o informaţie de orice fel pe alt site românesc, şi să-i dea, frate, link! – să argumenteze mai mult părerile de orice fel.

E uşor să spui “Aia e de hAhAt!”, e mai greu să explici de ce. Să apară mai multe bloguri de nişă; sunt multe zone neacoperite şi teoretic există oameni care ar putea scrie pe temele respective…preferă însă blogurile generaliste şi prin asta pierd toţi.

Cabral Ibacka1, actor si prezentator TV

Citeste mai multe in Cabral – Cum sa faci bani din blog. Pentru a-i dona.

* Da Alex. Cabral a recomandat refresh.ro si l-a mentionat si in interviul din money.ro ca fiind, citez, “o initiativa de nota 10”. E o conspiratie…

Note de subsol:
1. Cabral Ibacka – actor si prezentator TV. Blog.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments