Posted By Costin

Care sunt asteptarile voastre despre pozitia principalelor elemente web ale unui magazin online?


In cadrul prezentarii de la NetCamp 2009, Liviu Taloi a lansat la Better eCommerce un studiu/chestionar de usability care permite interogarea userilor cu privire la amplasamentul principalelor elemente functionale ale unui magazin online.

Liviu Taloi

Unul dintre punctele care ajuta userii sa se descurce pe un site de ecommerce este acest tipar pe care par sa-l respecte toate. Este bine sa asezi butonul de search sus, pe mijloc, cosul sus in dreapta unde e bine sa pui si linkul de login/cont. Pastrand un tipar incercam sa ajutam userii sa gaseasca respectivele elemente mai usor.

Liviu Taloi1 – manager Web Audit SRL.

Rezultatele studiului vor fi facute publice, iar chestionarul pe care il puteti completa si voi (nu inainte de a-l da mai departe) poate fi gasit la adresa www.liviutaloi.ro/studiu-usability.

Note de subsol:
1. Liviu Taloi – manager Web Audit SRL. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments