Posted By Costin

2auto.ro, masini second hand cu garantie


2auto.ro

XIPE Interactive, companie detinuta in parteneriat de F5, compania de internet a trustului Realitatea-Catavencu, si Senior Interactive, a lansat astazi 2auto.ro.

Platforma prezinta exclusiv oferte de masini ce provin din parcurile auto rulate (second hand) ale dealerilor si importatorilor auto. O mare diferenta fata de site-urile care vand masini second hand de la persoane fizice fiind ca achizitia prin 2auto.ro le aduce cumparatorilor si beneficiul de a avea garantie pe autovehicul.

Dragos Stanca

Lansarea 2auto.ro se inscrie in linia strategica a companiei new media a grupului Realitatea-Catavencu de a miza, pe termen lung, nu doar pe consolidarea continutului web si vanzarea de publicitate, ci si pe lansarea de servicii si e-commerce.

Dragos Stanca1, Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu

Dealerii si importatorii pot beneficia de expunerea gratuita pe 2auto.ro a modelelor comercializate in primele 2 luni, avand in acelasi timp ocazia de a testa preferintele potentialilor cumparatori si de a opta, ulterior, pentru un abonament personalizat in functie de nevoile fiecaruia in parte.

* vezi comunicatul de presa.

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments