Posted By Costin

Doneaza voucher-ul Google AdWords!


Conditii de utilizare a vouncher-ului de 280 de lei de la Google AdWords

Acest post vine in completarea celor doua articole precedente (1 si 2), voucher-ul Google AdWords de 280 de lei intrand in aceasta seara si in posesia mea.

1. Creditul promotional este disponibil numai pentru clientii noi Google AdWords, ale caror conturi sunt deschise de mai putin de 14 zile, la data in care introduceti codul promotional si care au adresa de facturare in Romania.

2. Creditul promotional va fi creditat automat noului cont Google AdWords, imediat ce s-au introdus codul promotional si preferintele de facturare.

3. Taxa de activare a contului (in prezent de 20 de ron) va fi dedusa din creditul promotional, inainte ca acesta sa fie creditat contului nou creat.

4. Sumele care depasesc creditul promotional vor fi taxate iar proprietarul contului este singurul raspunzator pentru plata acumulata prin publicitatea AdWords.

5. Creditul promotional de 280 de ron din partea Google AdWords este netransferabil si nu poate fi vandut sau schimbat.

Google AdWords (test cupon 1) Google AdWords (test cupon 2)
Si cum am testat codul in contul meu, insa acesta nu este eligibil pentru aceasta campanie din partea Google AdWords, il donez oricarui client serios care vrea sa incerce sistemul.

Caci din aceasta cauza au fost trimise. Sa le dam cadou. 🙂

* cei care au vouchere de dat sau de luat sa lase un comentariu. Va fac eu legatura 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments