Posted By Costin

Eveniment Premiile API.trafic.ro


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

In aceasta seara de la orele 18:30 la Orange Concept Store, trafic.ro a organizat evenimentul Premiile API.trafic.ro, eveniment in cadrul caruia au fost premiate cele mai populare aplicatii dezvoltate pe baza API-ului trafic.ro.

Premiile api.trafic.ro on Twitpic Premiile api.trafic.ro 2 on Twitpic Echipa trafic.ro on Twitpic

Primele trei locuri ale competitiei au fost ocupate de catre:

1. Vlad Dragu pentru aplicatia Multi Site Tracking
2. Georgian Jipa pentru aplicatia TinyTrafic
3. Tripon Andrei pentru aplicatia offTrafic.

O lista completa a aplicatiilor web construite de catre utilizatori pe baza API-ului trafic.ro gasiti in pagina clasamentului.

API-ul trafic.ro a fost lansat in septembrie 2009 si ofera tuturor celor interesati de evolutia Internetului romanesc instrumentele necesare pentru cunoasterea mediului online din Romania si a comportamentului utilizatorilor romani. Pe scurt, api.trafic.ro permite accesul gratuit si nelimitat la o baza de date cu peste 45.000 de site-uri active.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments