Posted By Costin

“In gura presei” si “Observator” online


Intact Interactive, divizia de internet a trustului Intact Media Group, a anuntat ieri lansarea minisite-urilor Observator si In gura presei.

Pe site-ul In gura presei sunt publicate atat emisiunile intregi cat si cele mai importante secvente din emisiune, impartite pe categorii: politic, monden, social, revista presei si intamplari. De asemenea, vizitatorii pot interactiona prin intermediul unei camere de chat.

De cealalta parte, site-ul Observatorului permite utilizatorului sa-si creeze propriul playlist si sa trimita stiri despre evenimentele la care sunt martori pentru a putea deveni subiecte in emisiune.

In gura presei Observator

Interesant este faptul ca Intact Interactive prefera sa intareasca antena1.ro, un site cu o medie de 580k de vizitatori unici in 2009, conform SATI, in detrimentul antena3.ro, emisiunea In gura presei fiind difuzata pe Antena3 in fiecare seara de la ora 23:00.

Pe finele anului 2009, antena3.ro a raportat peste 1100k vizitatori unici, diferenta fata de principalii competitori (stirileprotv.ro, hotnews.ro si realitetea.net) micsorandu-se considerabil.

Cele doua lansari de ieri se alatura celorlalte 4 minisite-uri lansate in ultimele 2 luni:
neatza.antena1.ro,
accesdirect.antena1.ro, inpuiimei.antena1.ro
– si unshowpacatos.antena1.ro.

PS. Emisiunea In gura presei poate fi urmarita online doar in cursul saptamanii. 😛

Foarte populara, emisiunea lui Mircea Badea, In gura presei, are de acum propriul site, in care de luni pina vineri, de la ora 10:00 poate fi urmarita.

de aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments