Posted By Costin

m.auto.ro, mobisite al portalului auto.ro


Portalul auto.ro anunta lansare primei aplicatii de anunturi auto pentru telefonul mobil, din Romania, aplicatia fiind disponibila la m.auto.ro si oferind vizitatorilor posibilitatea de a cauta masina dorita, intr-o baza de date de peste 30,000 de anunturi, folosind un telefon mobil si o conexiune la internet.

m.auto.ro [1] m.auto.ro [2] m.auto.ro [3] m.auto.ro [4]

Bogdan Axinia

Aplicatia m.auto.ro a venit ca o dezvoltare fireasca, tinand cont de evolutia site-ului auto.ro din ultima perioada. Suntem siguri ca sectiunea de anunturi auto isi va dovedi flexibilitatea, simplitatea si utilitatea si pe displayul telefonului mobil, asa cum se intampla si in cadrul site-ului. In viitor, auto.ro va pune accentul pe dezvoltarea segmentului de anunturi auto second-hand, pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor sai

Bogdan Axinia1, Web Development Manager, Netbridge Development.

* vezi comunicatul de presa.

Note de subsol:
1. Bogdan Axinia, Web Development Manager, Netbridge Development. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments