Posted By Costin

Magdalena Zander si Gabriel Boaca au lansat Digital4, o noua regie de publicitate online


Echipa Digital4 are in componenta 6 oameni si un portofoliu de 30 de siteuri ce apartin de publisheri independenti, portofoliu care va fi prezentat oficial in perioada urmatoare.

Magdalena Zander

Eu si Gabi ne-am dorit o regie independenta, tanara, formata din oameni cu experienta si pasionati de domeniu si vrem sa cream un nou “mindset” in privinta vanzarilor de spatii publicitare. Acest “mindset” este dat de faptul ca ne consideram un departament de vanzari al site-urilor pe care le reprezentam, cu tot ceea ce implica un astfel de departament: o relatie de colaborare deschisa, directa cu publisherii; o strategie comuna de marketing, dezvoltare, promovare si vanzari; servicii la standarde inalte de calitate pentru clienti, la nivel de creativitate, viteza de raspuns si rezultate.

Am vrut si sa eliminam cateva dintre tiparele existente la momentul actual in online. Sunt regii de publicitate cu un numar foarte mare de site-uri si fara o strategie personalizata la nivel de site. Sunt regii de publicitate cu portofoliu mixt (site-uri proprii si site-uri independente), iar experienta ne-a demonstrat ca o astfel de colaborare nu poate aduce plusuri majore unui publisher independent decat pe termen scurt. Si mai sunt brokeri care ofera garantari pentru a-si asigura parteneriate cu publisherii, dupa care se focuseaza pe cresterea produselor proprii.

Digital4 este o regie cu principii de lucru sanatoase, care nu ofera garantari in bani, dar care ofera strategii personalizate pentru fiecare publisher pe care il reprezinta, cu o politica de transparenta totala fata de parteneri – publisheri sau clienti.

Magdalena Zander – Digital4

* mai multe in Hotnews si dailybusiness.ro. In articolele listate mai jos puteti conspecta si un istoric al celor doi parteneri ai Digital4.

Note de subsol:
1. Magdalena Zander – Digital4. LinkedIn | Blog
2. Gabriel Boaca – Digital4. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments