Posted By Costin

price.ro, sursa a serviciului “1951 Informatii Diverse” de la Romtelecom


Operatorul Romtelecom, in parteneriat cu site-ul www.price.ro, ofera prin intermediul serviciului “1951 Informatii Diverse“, date referitoare la cel mai bun pret pentru peste 20 de categorii de produse, care se comercializeaza in 300 de magazine online, tariful pentru acest serviciu fiind de 0,20 euro/apel plus 0,25 euro/minut, fara TVA. (sursa)

Clientii pot afla care e cel mai bun pret pentru produsul cautat chiar daca se afla in magazinul din care intentioneaza sa-l cumpere, si nu acasa, in fata calculatorului, putand sa-l compare cu alte oferte similare de pe piata.

Olaf Lausen, director Divizia Proiecte Speciale Romtelecom

Ca buzz de PR e ok, insa cred ca la asta se rezuma intreg parteneriatul dintre price.ro si Romtelecom. Interesant de urmarit totusi acest subiect.

Am sa incerc sa revin cu un follow-up, nu inainte insa de a va intreba ce parere aveti desprea acest serviciu. Voi ati suna (aflandu-va de exemplu in eMag sau oricare alt magazin) la 1951 pentru a vedea diferentele de pret ale produsului care va intereseaza sa-l achizitionati?

Multumesc!

* Prin aceleasi serviciu se pot obtine si informatii despre cursul valutar, mersul trenurilor, trafic, horoscopul sau prognoza meteo. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments