Posted By Costin

web-analytics.ro, blog nisat pe web analytics si instrumente conexe


In data de 15 decembrie 2009 s-a lansat web-analytics.ro, un blog de nisa despre masurabilitatea actiunilor de marketing online. Informatiile acopera in primul rand web analytics, dar si comportamentul online, comparare, testare si optimizare, sondaje, feedback si instrumente specifice masurabilitatii diferitelor tipuri de campanii online.

La butoane se afla Gabi Nistoran1, Managing Partner, MB Dragan Craiova, web-analytics.ro fiind un proiect nonprofit cu scopul de a educa/informa comunitatea .ro, iar eventualele castiguri vor fi folosite in intregime pentru dezvoltarea sa.

Gabi Nistoran

Vor fi informatii utile pentru marketeri, programatori si alte persoane din echipele web sau care pur si simplu au un site. Trateaza toate serviciile de web analytics, dar mai des pe cele folosite pe scara larga in Romania. Vor fi stiri, dar mai ales articole hot to, sper eu.

Gabi Nistoran, Managing Partner, MB Dragan Craiova

Succes!

Note de subsol:
1. Gabi Nistoran, Managing Partner, MB Dragan Craiova. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments