Posted By Costin

100 de invitatii gratuite AdCaptcher!


E oficial. AdCaptcher participa la Mini Seedcamp Zagreb! Well done! You are one of the 20 Mini Seedcamp Zagreb Finalists.

Inscriere AdCaptcher

Cu ocazia acestui eveniment fericit :-), AdCaptcher ofera 100 de invitatii gratuite pentru orice proprietar de site/blog interesat in a efectua campanii publicitare in formularele care folosesc imagini pentru a determina daca utilizatorul este uman sau robot.

Pentru a beneficia de una dintre cele 100 de invitatii gratuite folositi la inscriere codul refresh, asa cum puteti observa si in imaginea alaturata.

Multumesc!

PS. Pentru cei care au deschis mai tarziu internetul, mai multe detalii despre AdCaptcher puteti afla in acest articol (urmariti si comentariile). Nu uitati de asemenea si de articolele relationate de mai jos!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments