Posted By Costin

Crocozaurul, moneda Trilulilu, va genera in urmatorii ani venituri de circa 10% din afacerile totale ale companiei


In urma cu cateva zile, Trilulilu.ro adauga diferite imbunatatiri paginii de profil si paginii Contul meu, introducand de asemenea pagina de abonati si crocozaurul, o moneda interna.

Cei care au testat noile modificari de la Trilulilu au putut observa faptul ca, in coloana din dreapta, utilizatorii Trilulilu isi pot promova status-ul, costul aferent acestei actiuni fiind de 50 de crocozauri.

trilulilu.ro - user status [1] trilulilu.ro - user status [2]

Si cum un utilizator Trilulilu nu poate primi gratuit decat 65 de crocozauri, prin completarea tuturor datelor profilului, Sergiu Biris vine cu o completare asupra noii modalitati de monetizare, modalitate care se presupune ca va genera in urmatorii ani venituri de circa 10% din afacerile totale ale companiei.

Sergiu Biris

Moneda virtuala, denumita Crocozaur, se poate achizitiona pentru sume cuprinse intre 1 si 50 euro. Crocozaurii permit, in prima faza, cumpararea si trimiterea de cadouri virtuale speciale, precum si promovarea statusurilor trimise de catre trilulisti.

Ulterior aceasta moneda virtuala va permite accesarea de functionalitati premium si cumpararea de diverse produse/servicii Acesta a subliniat ca moneda virtuala va ramane o sursa de venit secundara, urmand sa genereze in urmatorii ani undeva in jurul a 10% din veniturile companiei.

Sergiu Biris, General Manager Trilulilu pentru dailybusiness.ro

Note de subsol:
1. Sergiu Biris – General Manager Trilulilu. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments