Posted By Costin

HTC Corporation a lansat 3 noi telefoane mobile: HTC Legend, HTC Desire si HTC HD mini


HTC Corporation anunta in cursul zilei de ieri o experienta HTC Sense imbunatatita, care va fi disponibila pe doua noi smartphone-uri ce folosesc platforma Android de la Google: HTC Legend si HTC Desire.

Tot ieri, HTC Corporation a lansat si HTC HD mini, un dispozitiv Windows Phone cu HTC Sense, care reda experienta oferita de HTC HD2 intr-un design compact.

HTC Legend HTC Desire HTC HD mini

Conform comunicatelor de presa, HTC HD mini si HTC Legend vor fi disponibile in Romania incepand cu luna aprilie, in timp ce HTC Desire va fi disponibil la inceputul celui de-al doilea trimestru financiar din 2010.

Specificatii tehnice: HTC Legend, HTC Desire si HTC HD Mini.

HTC Sense este o experienta intuitiva si unitara care pune accentul pe oameni, in asa fel incat telefonul sa functioneze intr-un mod mai simplu si natural. Aceasta experienta se bazeaza pe trei principii fundamentale, dezvoltate in functie de cum oamenii traiesc si comunica: Creat pentru mine, Aproape de mine si Descopera imprevizibilul. Aceste principii continua sa fie cheia noii experiente HTC Sense.

Noua experienta HTC Sense este in continuare axata pe imbunatatirea interactiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream – o noua aplicatie care este lansata si sub forma unui widget – organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. Cu ajutorul acestei organizari, este mai usor ca niciodata pentru utilizator sa vada ce mai fac prietenii si ce imagini si link-uri impartasesc. Pe langa Friend Stream, oamenii pot fi organizati in cercuri sociale specifice, cum ar fi grupuri de prieteni, colegi sau orice alt fel de grup.

Noua versiune HTC Sense aduce si imbunatatiri semnificative la aplicatii, inclusiv la browser, clientul de e-mail si multe altele. De asemenea, noua versiune a HTC Sense include o noua aplicatie si widget de urmarit stiri si un nou mod de a vizualiza thumbnail-urile celor sapte ecrane, pentru acces rapid si usor la anumite sectiuni din ecranul principal.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments