Posted By Costin

S-a jucat cineva cu aplicatia de Facebook de la Vodafone?


La finalul saptamanii trecute, Vodafone Romania a lansat campania Name Your Number, campanie disponibila doar abonatilor existenti sau celor care vor sa incheie un abonament Vodafone.

vodafone - 0722bianca

Astfel, clientii Vodafone interesati de un numar de telefon personalizat (ex: 0722BIANCA) pot accesa atat pagina disponibila pe site-ul Vodafone cat si aplicatia 0722mynumber de pe Facebook.

Aplicatia foloseste datele personale din contul utilizatorilor de Facebook si, in functie de acestea, ii ofera abonatului sau potentialului abonat Vodafone cel mai potrivit numar de telefon.

vodafone - aplicatie facebook [1] vodafone - aplicatie facebook [2] vodafone - aplicatie facebook [3] vodafone - aplicatie facebook [4]

S-a jucat cineva cu aplicatia de Facebook de la Vodafone?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments