Posted By Costin

Youtube multitask


Titlul este ales special pentru iubitorii de iPad, gadget-ul lansat de Apple Inc. despre care se vorbeste in continuu de cateva zile desi nimeni nu l-a vazut :-).

Revenind insa la subiectul nostru, am observat ca, o data cu relansarea de care s-a bucurat in urma cu o saptamana, YouTube nu a adus numai imbunatatiri vizuale.

YouTube multi-task [1] YouTube multi-task [2]

De exemplu, in momentul cand se foloseste cautarea in pagina de profil a unui utilizator, actiunea se desfasoara fara sa intrerupa clipul video urmarit de catre vizitator.

De asemenea, o alta schimbare interesanta pe care am observat-o a fost aceea de a dubla progress bar-ul din timpul upload-ului unui clip video cu thumbnail-uri extrase in timp real.

Mai sunt si altele?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments