Posted By Costin

10 miliarde de tweets


Din motive pe care nu le inteleg sau nu le sustin, oamenii prefera Twitter in detrimentul bloggingului, insa, la cum evolueaza retelele sociale, as fi preferat sa aleaga Facebook in dauna oricarei alte activitati de blogging sau microblogging.

* Pentru cei care nu stiu, Facebook poate fi folosit si ca platforma de blogging. Nu este la fel de ofertant ca wordpress self-hosted, insa e ok.

Iar daca in noiembrie 2008 Twitter depasea 1 miliard de mesaje trimise si 5 miliarde in iunie anul trecut, zilele trecute platforma de microblogging Twitter a depasit in uralele internetului 10 miliarde de tweets, urmand ca in cateva zile sa mai inregistreze vreo 210 de milioane :-).

Se stinge bloggingul sau pur si simplu se cerne din zgomot?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments