Posted By Costin

De ce a scazut cotidianul.ro?


La exact trei luni de la închiderea variantei print a ziarului, traficul site-ului este în declin. De când a fost preluat de Cornel Nistorescu, cotidianul.ro a devenit un site cu informaţii tot mai puţine şi secţiuni care rămân neactualizate zile întregi.

din adevarul.ro

Stau si ma intreb care e rostul articolului, in ideea in care acesta pleaca de la “De când a fost preluat de Cornel Nistorescu, cotidianul.ro este în cădere liberă” (titlu) si se termina impaciuitor, cu o declaratie pasnica a analistului Iulian Comanescu1.

Iar daca in prima parte a articolului Iulian Comanescu parea sa fie de acord cu titlul acestuia, argumentand caderea de trafic prin plecarea unor oameni valorosi din institutie, revine pe finalul acestuia cu parerea ca site-ul a intrat in declin inainte de venirea lui Nistorescu.

Genial, nu? Sa ne uitam totusi si pe cifre.

PS. Ma indoiesc in continuare ca-si va mai reveni vreodata.

Note de subsol:
1. Iulian Comanescu – manager Comanescu SRL. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments