Posted By Costin

Despre experientele SeedCamp Barcelona si Sillicon Valley


Harta Bucharest Hubb

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Miercuri, 31 martie 2010, Seedmoney1 invita antreprenorii si oamenii din online la Bucharest Hubb, strada Stelea Spataru, nr 21, pentru a participa la cea de-a VIII-a editie Seedmoney Wednesday Breakfast din acest an.

Te gandesti sa participi la o competitie internationala de proiecte online? Vrei sa primesti finantare din afara Romaniei? Vrei sa incepi un proiect care sa se adreseze pietei internationale? Atunci trebuie neaparat sa participi la aceasta editie SWBB!

Invitatii vor vorbi despre experientele pe care le-au avut la Seedcamp Barcelona sau in Sillicon Valley. Detalii aici. Inscrierea este gratuita.

Seedmoney Wednesday Breakfast este o oportunitate pentru oricare dintre voi de a prezenta un proiect personal in fata unor oameni direct interesati sa investeasca bani si cunostinte pentru ca acesta sa reuseasca.

Note de subsol:
1. Seedmoney fond de investitii care finanteaza idei, prototipuri sau proiecte online. Vezi detalii.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments