Posted By Costin

S-a relansat evz.ro


Pentru cei care au deschis mai tarziu monitoarele, Evenimentul Zilei si-a relansat site-ul, noua versiune fiind disponibila, in paralel, la adresa beta.evz.ro. Aceasta a fost realizata impreuna cu Arxia din Cluj-Napoca, folosind TYPO3, un CMS/F gratuit.

Noua vitrină a site-ului evz.ro, aşa cum ne place nouă să o numim, se păstrează dinamică, cu ştiri şi actualizări în timp real, dar punem accent şi pe subiecte exclusive şi de calitate. Site-ul, în varianta cea nouă, http://beta.evz.ro, realizat împreună cu Arxia din Cluj-Napoca, va funcţiona în paralel cu vechiul site timp de aproximativ o săptămână.

* Relansăm evz.ro

Sunt sigur ca sunt destui care l-ar fi facut de 100 de ori mai bine, insa mie imi place, diferentele fata de vechea versiune fiind uriase, continutul fiind distribuit mult mai curat in pagina, navigarea mult mai usoara etc. Asteptam insa cu nerabdare spatiilie de bannere :-).

Noul evz.ro (articol / homepage / categorie)

Vechiul evz.ro (articol / homepage / categorie)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments