Posted By Costin

bule.ro, o noua platforma romaneasca de blogging


Apropo Media a lansat bule.ro, o platfoma de blogging in versiune beta destinata oamenilor care nu au experienta si cunostintele tehnice pentru a isi crea blog. Lansarea oficiala va avea loc miercuri, 12 mai 2010, la ora 16, la City Paintball, ocazie cu care vom avea posibilitatea sa vedem cativa bloggeri intr-un meci de… PaintBULE. 🙂

Nu are jdemilioanele de facilitati pe care le ofera wordpress .com sau self-hosted, insa pare destul de usor de utilizat, publicarea unui post fiind destul de facila. Utilizatorii au posibilitatea de a posta text, poze sau clipuri video si de a publica automat bulele si pe retelele Twitter si Facebook.

De asemenea, se poate posta direct din e-mail, fiecare utilzator avand alocata o adresa de email la care se pot trimite posturile pentru publicare automata. Mai multe probabil cand va trece de beta. 🙂

Vrea cineva sa testeze bule.ro? Am 10 coduri de beta tester, plus 5 oferite de sistem. Should be enough. :-). Doritorii sa lase un comentariu, completand corect adresa de e-mail, altfel nu am unde sa trimit invitatiile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments