Posted By Costin

Castiga un telefon Google Nexus One, odata cu lansarea eMAG Timisoara!


Dupa Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Cluj, eMAG.ro va deschide in 10 zile un showroom si in Timisoara. Evenimentul va fi sarbatorit in data de 22 aprilie, la noua locatie din Calea Aradului, numarul 18, odata cu decernarea premiilor unui concurs cu un mecanism simplu, in urma caruia puteti castiga un telefon Google Nexus One.

Afla mai multe detalii despre concursul organizat in Timisoara pe blogul eMAG.

Profit de ocazie pentru a va arata cateva fotografii din depozitul eMAG din Bucuresti, depozit ce asigura marfa pentru showroom-urile din toata tara. Pozele le-am facut cu ocazia pacalelii de 1 aprilie, pacaleala care are totusi un sambure de adevar :-), eMAG detinand totusi un singur depozit pentru toate magazinele din tara.

Depozitul este unul singur, marfa fiind mutata de un sistem automat catre showroom-uri. Si nu vorbim aici de robotul prezentat de 1 aprilie :). Se fac prognoze de stoc si vanzari care decid ce marfa pleaca catre showroom-uri, fiind astfel mult mai usor / rapid / eficient pentru clienti sa controlam totul dintr-un singur depozit decat din mai multe.

Radu Apostolescu1, Director de Marketing eMag.ro

Note de subsol:
1. Radu Apostolescu – Director de Marketing eMag.ro. LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments