Posted By Costin

Follow Up la “Despre platile nesolicitate”


Pentru a-i pune in tema pe aceia dintre voi care nu au urmarit refresh.ro in urma cu o saptamana, va semnalez faptul ca fostul serviciu de hosting pe care il foloseam inainte sa revin in Romania, la Hostway, a hotarat unilateral sa-mi prelungeasca abonamentul cu inca 6 luni.

Acest lucru a fost posibil datorita faptului ca datele cardului meu de debit de la UniCredit Tiriac Bank erau completate in contul pe care il aveam in cadrul serviciului de hosting si ca ultima plata era facuta pe 6 luni. Toate acestea se intamplau acum o saptamana, martea. Marti 13, mai exact :-).

A urmat un drum la banca, completarea a doua formulare si promisiunea unei anchete din partea bancii. Dupa cateva e-mail-uri insa, am reusit sa rezolv problema direct cu serviciul de hosting.

Hi there,

Thank you for your patience as the management processed your refund. It was completed earlier today. Your credit card company may take a few days to process this and return the funds to your account. Please let us know if you have any questions.

* O sa fac update in momentul in care cei $900 ajung inapoi in cont.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments