Posted By Costin

Httpool te face “vizibil” pe cea mai mare retea sociala din lume: Facebook!


Httpool Group, unul dintre primii furnizori de servicii complete de publicitate online din Europa Centrala si de Est, cu retea internationala si focus pe pietele emergente, desfasoara zilele acestea (cel putin acum am descoperit-o eu) o campanie pe Facebook, pentru promovarea serviciilor oferite in media sociale, in speta in reteaua sociala Facebook.

Facebook Romania – reteaua sociala cu cea mai impresionanta expansiune

Peste 400 000 utilizatori in Romania
Crestere de peste 3000% intr-un an
Cu o pondere de peste 80% utilizatori cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani caraterizati de dinamism, dorinta de interactivitate, curiozitate si dezinvoltura, beneficiind de un echilibru intre utilizatori barbati si femei (44% barbati – 56% femei), FACEBOOK.com se plaseaza pe primul loc in ceea ce priveste mediile de comunicare pentru toti advertiserii.

Cum poti sa te pozitionezi ca o agentie care detine metode perfecte de integrare a mesajelor dumneavoastra in retelele sociale cand esti in urma cu cel putin 4 luni de zile in ceea ce priveste transformarile majore suferite de aceasta?

Beats me.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments