Posted By Costin

Mihai Fanache: “Bobby Voicu va lucra impreuna cu Media Cafe pentru lansarea Yahoo!Autos in Romania!”


Bobby Voicu1 a primit la inceputul saptamanii inca un mandat de un an de zile din partea Yahoo, pentru a finaliza o parte din proiectele incepute si, de asemenea, pentru a integra sectiunea Yahoo!Autos si in Romania.


Bobby Voicu – Community Manager Yahoo!Romania

Informatia a venit din partea lui Mihai Fanache, managing director Media Cafe, demersurile pentru readucerea lui Bobby Voicu2 in functia de Community Manager Yahoo Romania survenind la doar cateva zile dupa lansarea yahooadvertising.ro, un site care a clarificat in mare masura pozitia Yahoo!Inc ca lider in audientele online din Romania.

Mihai Fanache

Bobby Voicu va lucra alaturi de noi pentru a finaliza o parte din proiectele incepute, insa si pentru a lansa sectiunea Autos si in Romania.

Cei aproape 8 milioane de utilizatori romani inregistrati de Yahoo in luna ianuarie, rezultatele slabe inregistrate de principalii competitori din piata, auto.ro, automarket.ro si mobile.ro (n.r. vezi sati.ro), precum si miscarile strategice ale investitorilor straini pe aceasta nisa (n.r. vezi autovit.ro), au fost cateva dintre argumentele decisive in luarea deciziei de a-l readuce pe Bobby Voicu la Yahoo.

La acestea se adauga si cunostintele lui Bobby pe nisa de auto, precum si parteneriatele strategice incheiate de acesta cu diverse reprezentante si dealeri auto din Romania in ultimul an, acestea constituind un portofoliu destul de valoros pentru noi, intr-un an destul de dificil pentru intreaga industrie online din Romania.

Mihai Fanache, managing director Media Cafe, pentru refresh.ro

revvnation.com, ultimul proiect lansat de Bobby Voicu in Romania in septembrie 2009, va fi preluat de catre Orlando Nicoara3, acesta urmarind astfel sa-si intareasca pozitia pe nisa de divertisment si timp liber.

revvnation.com va intra alaturi de felicitari.ro si monden.info in portofoliul Orlando Interactive incepand cu 1 mai 2010. Va reamintesc faptul ca Bobby Voicu se afla la al doilea exit in fata aceluiasi investitor, in noiembrie 2008 Orlando Nicoara achizitionand monden.info cu 40,000 de euro.

Note de subsol:
1. Bobby Voicu – Blogging Consultant, FTW Media. LinkedIn | Blog | Twitter
2. Mihai Fanache – managing director Media Cafe. LinkedIn | Twitter | Blog
3. Orlando Nicoara – General Manager, MediaPro Interactiv. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments