Posted By Costin

Twitter pentru Blackberry si iPhone


Saptamana trecuta, doua aplicatii de Twitter pentru mobile au intrat in atentia presei din toata lumea.

RIM (Reasearch in Motion) a lansat saptamana trecuta o aplicatie pentru Blackberry, singura functionalitate pe care aceasta nu o suporta fiind afisarea trending topic-urilor. Aplicatia este gratuita si poate fi downloadata de pe appworld.blackberry.com. (detalii aici)

2 zile mai tarziu, Twitter a anuntat achizitionarea Tweetie, o aplicatie pentru iPhone ce poate fi gasita pe iTunes AppStore la pretul de $2.99.

Careful analysis of the Twitter user experience in the iTunes AppStore revealed massive room for improvement. People are looking for an app from Twitter, and they’re not finding one. So, they get confused and give up. It’s important that we optimize for user benefit and create an awesome experience.

(sursa Twitter blog)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments