Posted By Costin

Codul de bare, ghid turistic pentru posesorii de iPhone plecati la cumparaturi


Sa presupunem ca ne aflam intr-un magazin/supermarket, iar pretul unui televizor LCD ni se pare exagerat de mare. Cum nu se cade sa intrebam persoanele responsabile din magazin daca au cunostinta despre un altul in care pretul ar fi considerabil mai mic, ca posesor de iPhone putem scana codul de bare al produsului si cauta online ce alte magazine il comercializeaza.

Acest lucru este posibil datorita aplicatiei pentru iPhone lansata de compari.ro, aplicatie cu ajutorul careia putem cauta in baza de date a site-ului datele produsului si magazinele online care il comercializeaza.

Identificarea produsului cu ajutorul codului de bară, care este o noutate pe paginile de comparare de preţuri din România, ne ajuta sa găsim foarte simplu cele mai bune preţuri. Când am început dezvoltarea, am avut în vedere mantra celor cu iPhone: aplicaţia să fie simplă, practică şi gratuită. De aceea nu am strâns toate funcţiile într-o aplicaţie pe mobil, ci am elaborat un program practic pentru a putea găsi preţul unui produs în webshop-uri.

Roland Biro, administratorul site-ului

In baza de date ale aplicatiei pentru iPhone compari.ro exista 20.000 coduri de bare, in special produse tehnice si de tehnica de calcul: imprimante, aparate foto digitale, telefoane mobile, procesoare, hard disc-uri, placi de bază, televizoare LCD si MP3 playere.

Mai multe detalii despre aplicatie in comunicatul de presa si pe blog.compari.ro.

Si da, mi-ar placea una si pentru Andoid! Pana una alta, posesorii de iPhone o pot descarca pe aceasta de pe iTunes. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments