Posted By Costin

Digiphoto, concursul national de fotografie digitala, a ajuns la editia a VI-a


Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII) a Facultatii de Informatica din cadrul Universitătii Alexandru Ioan Cuza din Iasi organizeaza in perioada 4 Mai – 31 Mai 2010 cea de-a VI-a editie a concursului national de fotografie digitala ce se desfasoara online la adresa digiphoto.asii.ro.

Temele de anul acesta sunt Paralelism si simetrie, Conexiuni, Curaj, iar la categoria de Manipulare digitala: Sah mat, juriul premiind in cadrul fiecari categorii primele 5 locuri (3 premii + 2 mentiuni), acordandu-se de asemenea si un premiu de popularitate, conform voturilor utilizatorilor de pe site.

Incepand cu aceasta editie DigiPhoto va putea fi gasit atat pe Facebook (la adresa facebook.com/digiphoto.asii), cat si pe Twitter (@ASII_DigiPhoto), unde pasionatii de fotografie vor putea afla ultimele noutati legate de concursul in desfasurare.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments