Posted By Costin

Marius Ghenea, Radu Apostolescu si Dorin Boerescu vor dezbate viitorul comertului online


WebClub

Miercuri, 2 iunie 2010, in club Colocvio, va avea loc o noua editie a evenimentului WebClub, editie in care se vor dezbate noile tendinte in comertul online.

Evenimentul ii are printre invitati pe Marius Ghenea1, Radu Apostolescu2 si Dorin Boerescu3.

Cei interesati pot solicita o invitatie aici.

De asemenea, Evensys, compania organizatoare, doreste sa invite 5 antreprenori din e-commerce aflati la inceput de drum, pentru a-si putea prezenta proiectele in fata a 60-70 de persoane direct interesate de comertul online. Inscrierile se pot face trimitand un e-mail cu datele de contact si o descriere a proiectului la [email protected]

* Alte evenimente din mediul online romanesc sunt disponibile la adresa evenimente.net. Evenimentele ce au loc in perioada imediat urmatoare sunt afisate si in sidebar-ul refresh.ro.

Club Colocvio:

Note de subsol:
1. Marius Ghenea – presedinte FIT Distribution. Blog
2. Radu Apostolescu – Director de Marketing eMag.ro. LinkedIn | Twitter
3. Dorin Boerescu – CEO 2parale.ro. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments