Posted By Costin

PR & Ad Fair 2010: Cat de importanta este activitatea pe retele sociale la angajare?


In zilele de 13 si 14 mai 2010, PRIME Romania, singura asociatie a studentilor la relatii publice si comunicare din Romania, va organiza in cadrul Facutatii de Drept din Bucuresti (harta) evenimentul PR&Ad Fair 2010, singurul targ de joburi si internshipuri in domeniul relatiilor publice si publicitatii din Romania la momentul actual.

PR & Ad Fair 2010 este un proiect ce a aparut din dorinta de a oferi o solutie la problema general valabila in lumea studentilor la facultati sau specializari de profil: „Incotro ma indrept dupa absolvirea studiilor?”, iar la intrebarea din titlul articolului vor raspunde Bogdan Theodor Olteanu1, Bobby Voicu2 si Justin Kadima3, in prima zi a evenimentului.

Bogdan Theodor Olteanu nu se afla la prima abatere pe acesta tema, memorabila fiind declaratia acestuia in cadrul evenimentului WordCamp din septembrie anul trecut: “Nu mai angajez prea curand pe cineva care nu exista in online!“.

Bogdan Theodor Olteanu

Mii de potential angajati au bloguri si/sau conturi de social media. Pot sa ii urmaresc cum scriu, cum interactioneaza, cum gandesc, in ce cred. E proba de lucru in direct, in fiecare zi.

Este un cadu de recrutare perfect pentru ca ii urmaresc fara sa stie ca sunt urmariti. Indivizii exceptionali ies in fata; nu trebuie sa depun un efort pentru asta.

In plus, nu costa nimic. Este cel mai ieftin sistem de recrutare.

Bogdan Theodor Olteanu, Director, PR Division la Millenium Communications

Biletul de intrare costa 5 RON pentru o conferinta si 10 RON pentru un workshop, inscrierile fiind posibile prin e-mail, pe adresa [email protected] pana pe 10 mai. Pentru mai multe detalii, vizitati befair.ro (vezi si comunicatul de presa).

Note de subsol:
1. Bogdan Theodor Olteanu – Director, PR Division, Millenium Communications. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Bobby Voicu – Blogging Consultant, FTW Media. LinkedIn | Blog | Twitter
3. Justin Kadima – General Manager – Republika Interactive. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments