Posted By Costin

Animalele reprezinta noul trend in alegerea unui nume de domeniu!


elefant.ro s-a lansat pe 17 iunie, cu o investitie de 1.200.000 euro pentru realizare si dezvoltare pana la sfarsitul primului an de functionare (mai multe detalii aici). Sarind peste cateva discutii din care am inteles ca site-ul ar fi expus la SQL injection, nu vi se pare totusi ciudata denumirea site-ului?

Iar in ultimul an au fost lansate 3 site-uri care merg pe aceeasi idee de brand, insa servicii total diferite: elefant.ro, libraria online prezentata mai sus, balaur.ro, un motor de cautare de locuri de munca, si gorila.ro, un motor de cautare in feed-urile RSS. Acesta din urma nu mai este online, insa mergea oarecum in directia ZeList.ro.

Nu imi dau seama de unde aceasta pornire catre astfel de domenii de internet. Le aveau cumparate? Erau in posesia vreunui cunoscut? Cel cu joburile a fost inspirat dupa monster.com :-)?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments