Posted By Costin

Ca$$a Loco, Trilulilu.ro si Paravion.ro te trimit din mall direct la Amsterdam!


Cassa Loco

In ciuda tuturor aversiunilor pe care le am impotriva site-urilor de vide sharing, iar explicatia o puteti gasi printre frazele bolduite din aceasta declaratie a lui Sergiu Biris1, nu pot sa nu promovez campanii care sustin (direct sau indirect) productia de content video in randul utilizatorilor de internet.

Este si cazul trioului Cassa Loco, trilulilu.ro si paravion.ro, care, in perioada 7 iunie – 7 iulie 2010, organizeaza un concurs pentru toti cei care sunt dispusi sa realizeze un videoclip pentru La Mall, noua piesa lansata exclusiv pe internet de catre Cassa Loco.

Participantii la concurs trebuie sa realizeze un videoclip avand ca baza melodia “Ca$$a Loco feat. George Hora – La Mall”. Videoclipul poate fi realizat cu orice mijloace de inregistrare (camera video, telefon mobil, etc.). Calitatea videoclipului nu va reprezenta un mijloc de departajare a castigatorilor. Videoclipul realizat trebuie uploadat cu un cont real inregistrat pe www.trilulilu.ro.

Castigatorul concursului va fi desemnat astfel: – 50% din rezultat va fi determinat in functie de numarul de vizualizari generate la finalul campaniei de catre videoclipul inscris in concurs; – 50% din rezultat va fi determinat in functie de votul membrilor trupei Ca$$a Loco.

Mai multe detalii, pe trilulilu.ro.

Exista si un incentive destul de fain ce consta intr-o excursie de 3 zile la Amsterdam, pentru 2 persoane (avion, hotel si mic dejun). Pe langa faptul ca sunt foarte curios de rezultatele campaniei (clipurile create de utilizatori), intreb si eu, nevinovat: cu cine o sa ma intrec in videoclipuri? Aud? 🙂

Note de subsol:
1. Sergiu Biris – General Manager Trilulilu. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments