Posted By Costin

Foto/video cu Motorola Milestone


Si am necajit-o ieri, la Street Delivery, in Bucuresti. Iar daca mai era vreo urma de indoiala, sa o spulberam cu toate increderea afirmand faptul ca Motorola Milestone il intrece de departe pe batranul meu HTC Hero la foto/video.

* imaginile au avut initial 2592 x 1944. Nu am inteles inca de ce, insa, la un moment dat, Milestone-ul a inceput sa stocheze imaginile adaugand si _Bucharest in denumirea .jpg-urilor . O fi de la GPS?

Iar cand vine vorba de fotografii, Milestone are avantajul blitzu-ului, acesta permitandu-i sa se avante chiar si acolo unde no Hero had the guts to do it. La umbra, zic, fata sa fortez nota. 🙂

Aveti si doua filmulete mai jos, tot de la Street Delivery, filmulete in care se poate observa cum incepe sa dispara din calitate din secunda in care intervine o simpla umbrela, stabilizatorul incepand sa dea usoare semne de oboseala intr-un loc in care Hero ar fi cedat cu siguranta.

Imi e dor de camera de pe Nokia N95 8GB, telefon care acum ma priveste trist din masuta televizorului, insa touch screen-ul smartfone-urilor amintite mai sus, android os-ul si navigarea pe internet au decis singure in detrimentul N95-ului inainte de a avea eu timp sa clipesc!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments