Posted By Costin

Marketing360: peste 20 de speakeri invitati, o singura criza economica!


Radu Ionescu1, Bogdan Nitu2, Marius Pahomi3, Adina Vasilescu4 si Sorel Radu5 sunt doar 5 dintre cei peste 20 de speakeri invitati la editia de anul acesta a evenimentului Marketing 360. Evenimentul este organizat de catre Evensys si va avea loc in perioada 15-16 iunie 2010, la Crowne Plaza Hotel.

Crowne Plaza Hotel

In cea de-a treia editie Marketing 360, specialisti in marketing si publicitate vor dezbate perspective si oportunitati ale industriei locale de marcomm, bune practici, tendinte de ultima ora, dar si cele mai creative abordari a relatiei consumator-brand, intr-o perioada de criza economica care, in doar cateva luni, va implini frumoasa varsta de 2 anisori. 🙂

In aceeasi ordine de idei, Evensys, organizatorul Marketing360, are o oferta speciala pentru cititorii refresh.ro, oferta valabila doar astazi: 5 bilete cu discount (49 de euro + TVA fata de 95 de euro fiecare) daca doritorii folosesc codul refresh_m360. Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primii veniti, primii serviti).

Pentru mai multe detalii vizitati mk360.ro.

Note de subsol:
1. Radu Ionescu – Managing Director, co-founder and shareholder at Kinecto. LinkedIn | Blog | Twitter
2. Bogdan Nitu – General Manager, Webstyler. LinkedIn
3. Marius Pahomi – Head of MEC Interaction, Mediaedge:cia. Blog | LinkedIn
4. Adina Vasilescu – Digital Publisher @ Sanoma Hearst Romania. LinkedIn
5. Sorel Radu – Managing Partner eResearch Corp. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments