Posted By Costin

Schimbam strategia si mergem la Londra!


Deoarece negru a facut o mutare pe care albii nu au prevazut-o :-), propun sa ne gandim inca de pe acum la Ad:tech Londra, un eveniment despre marketing si publicitate organizat in tara in care piata de publicitate pe internet a depasit-o pe cea a TV-ului, in timp ce noi inca ne chinuim cu printul.

Pentru bloggerii care inca nu au aflat, Pagini Aurii desfasoara in aceasta perioada campania GoldenBox, campanie in cadrul careia Denisa Bargau1, Ionut Oprea2, Cabral Ibacka3, Cristian China-Birta4 si subsemnatul ne intrecem, ca niste bloggeri de seama care este, in… popularitate :-).

Revenind la Londra si la mecanismul de participare al competitiei organizate de catre Pagini Aurii, ideea e destul de simpla. Va trebui sa preluati un widget din aceasta pagina si sa-l instalati in sidebar. Cum nu cere de mancare si nu raneste pe nimeni, nu vad sa fie vreo problema, mai ales ca, astfel, te poti inscrie intr-o competitie din care poti iesi cu unul dintre cele 4 premii de mai jos.

Pentru ca da, sunt si premii interesante:

1. O excursie in China, la World EXPO. Va ajunge acolo una dintre persoanele mai sus amintite care va avea cei mai multi sustinatori in randul bloggerilor, iar prin sustinator intelegem ca vor prelua acel widget-ul in sidebar. Aceasta va fi insotita de inca un blogger ales prin tragere la sorti din randul sustinatorilor.

* Daca vreti sa aveti o sansa mai mare pentru China, va sfatuiesc sa-l alegeti pe Cabral. 🙂

2. Participarea la evenimentul de la Londra despre care am povestit mai sus. Aici e simplu, mecanismul e la fel ca la primul punct, widget-ul (pentru a pleca la Londra impreuna cu mine) il puteti gasi aici :-P! Iata lista (incompleta, recunosc) celor care au preluat pana in acest moment widget-ul respectiv:

maldita.ro
lamaie.ro
aiurea.eu
apostolvictor.info
thefua.ro
mcgogoo.ro
bogdanblog.dap.ro
adriandrulea.blogspot.com
sirneo.info
roscabgdn.info
corinutza-corinutza.blogspot.com
pietricel.wordpress.com
cristian.bunoaica.com
gabriellajoy.wordpress.com
victordulu.ro
draculagirl.wordpress.com
mkt-blog.blogspot.com
piticu.ro
irongates.wordpress.com
birouldeacasa.wordpress.com
apear.ro
ani-de-liceu-intalnirea-de-10-ani.blogspot.com
athos-micul-leutz.blogspot.com
katja-mixtblog.blogspot.com
– Tu… 🙂

Va rog sa lasati un comentariu in cazul in care nu va regasiti in lista! Multam! 🙂

3. O tableta Kindle, care va fi oferita, prin tragere la sorti (utilizand site-ul random.org), unuia din bloggerii din celelalte patru echipe necastigatoare conform regulamentului.

4. Cate 300 de euro pentru fiecare dintre cei 5 bloggeri care vor inregistra numarul cel mai mare de cautari efectuat in widget-ul din sidebar-ul blogului proprietate personala.

Cine mai intra in concurs alaturi de mine?

Note de subsol:
1. Denisa Bargau – DTP la Micro Mega HD. LinkedIn | Blog | Twitter
2. Ionut Oprea – General Manager, STANDOUT. LinkedIn | Blog | Twitter
3. Cabral Ibacka – actor si prezentator TV. LinkedIn | Blog | Twitter
4. Cristian China-Birta – Managing director Popular Media Grup SRL. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments