Posted By Costin

Contractele cu firmele de telefonie, cablu sau internet pot fi reziliate fara taxe


Imi aduc aminte de cele 2 luni de care Romtelecom avea nevoie pentru a procesa un dosar de reziliere. Sau de clauza prin care un contract cu orice companie de telefonie mobila putea fi incheiat doar prin plata tuturor lunilor pana la 1 an (sau 2, in functie de cate luni erau stipulate in contract). Sau de sesizarea care trebuia facuta cu 2 luni inainte de terminarea contractului, pentru a putea renunta la el.

Ei bine, incepand de ieri, contractele cu operatorii de telefonie mobila sau furnizorii de servicii de internet sau cablu TV pot fi reziliate unilateral. Sunt, evident, si exceptii, ca de exemplu cazul in care la incheierea contractului clientul a primit un telefon la promotie, caz in care acesta trebuie sa achite contravaloarea telefonului.

* via stirileprotv.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments