Posted By Costin

eMAG iti da 5% inapoi


Nu cred ca am mai vazut cozi la benzinarii ca aseara, de pe timpul lui Constantinescu, la fel de bine cum nu am vazut niciodata Kaufland-ul de pe Barbu Vacarescu fara macar un cos de produse neocupat. Ca aseara.

Iar acestea sunt doar 2 consecinte ale faptului ca, incepand de astazi, TVA-ul este mai mare cu 5 puncte procentuale, noaptea trecuta fiind una destul de alba pentru majoritatea comerciantilor din Romania, inclusiv pentru cei din online, comerciantii venind in intampinarea TVA-ului de la primele ore ale diminetii.

Astfel, eMAG.ro ofera clientilor din Romania posibilitatea de a-si recupera diferenta cu care a crescut TVA-ul, adica 5% din pretul produselor achizitionate, prin solicitarea unui voucher, folosind datele unei facturi achitate.

Voucherele au un termen de valabilitate de 6 luni de zile, sunt transmisibile si se pot cumula, cu singura conditie sa fie folosite intr-o comanda de peste 300 de ron. Mai multe detalii despre promotia eMAG puteti citi aici, oferta fiind valabila in perioada 1-31 iulie.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments