Posted By Costin

Go4it.ro s-a apucat de… constructii


In perioada 13 iulie – 6 august 2010, Go4it.ro organizeaza un concurs, in cadrul campaniei “Istoria gadgeturilor”, pentru a gasi cea mai grea “caramida” din tara. Astfel, posesorii de telefoane mobile care au o vechime de peste 10 ani pot trimite o poza si greutatea acestora pentru a intra in cursa pentru marele premiu, un Nokia N97 mini.

Printre candidati am gasit si modelul de telefon mobil pe care l-am detinut undeva prin ’97, un Motorola Microtac, aparat pe care il foloseam in primii ani de facultate ca… telefon fix, bateria acestuia tinand pe vremea aceea in jur de… 5 ore. In standby! 🙂 Interesant e ca, acum, dupa 13 ani, am tot un Motorola. Milestone. Ce diferente! 🙂

Care a fost primu tau telefon mobil?


vezi galeria foto


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments