Posted By Costin

Noua Dimensiune in TV de la Samsung


Saptamana aceasta, Samsung Electronics Romania a organizat o conferinta de presa pe Facebook cu titlul Noua Dimensiune in TV, conferinta dedicata produselor sale 3D: televizoare, ochelari, blu ray playere.

Cei interesati pot gasi mai multe informatii, intrebarile si raspunsurile pe Wall-ul paginii de Facebook, iar, in cazul in care aveti intrebari legate de caracterististicile produselor Samsung care incorporeaza tehnologie 3D, puteti deschide un topic in sectiunea Discussion.

La finalul conferintei, a fost lansat si un concurs care are ca premiu un Samsung 3D LED Seria 7 (vezi noua specie LED Seria 7 :-)). Acesta are un mecanism simplu (vezi regulament) si incepe prin personalizarea unei fotografii folosind aplicatia 3dGlassesCool.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments