Posted By Costin

Revista Biz iese in strada!


Bine, usor fortat spus in strada, practic ajunge intr-un mall. 🙂

Astazi si maine, la Baneasa Shopping City, are loc experimentul Biz48h, un proiect experimental in cadrul caruia se va scrie, intervieva, fotografia, edita, tehnoredacta, pregati de tipar si tipari prima transa a tirajului numarului 200 al revistei Biz in doar 2 zile.

Unul dintre invitatii speciali este Marius Ghenea1, presedintele PCfun.ro & FIT Distribution, care va sta cateva ore in redactie pentru a edita un articol despre profilul antreprenorului roman, ce va fi publicat in acest numar.

Cum Gazeta Sporturilor este mereu in trend cu ultimele inovatii din print, aceasta isi va edita numarul aniversar 478 in tribuna oficiala a stadionului din Stefan cel Mare. Bogdan Stelea si Gheorghe Hagi vor asigura paginarea, dupa un curs de 2 saptamani de Quark Express, organizat la sediul GSP.

* eixista, evident, si un comunicat de presa.

Note de subsol:
1. Marius Ghenea – presedinte PCfun.ro & FIT Distribution. Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments