Posted By Costin

2, pe surse, de la F5 Realitatea-Catavencu


UPDATE: Dragos Stanca: “Nu stiu daca ma voi pensiona din F5 dar momentan sunt aici si voi duce la capat acest proiect.”

Scuzati intarzierea, sunt intr-un concediu de blogging mai prelungit. E vara, imi revin.

Dragos Stanca1, Managing Director F5, compania de internet a trustului Realitatea-Catavencu, e pe picior de plecare. Zvonurile sunt alimentate si de o serie de proiecte personale pe care le-ar avea. (a scris si paginademedia pe tema asta).

De plecat nu pleaca inca, insa se pare ca nu mai are drept de semnatura in companie. Probabil in cateva zile se va clarifica zvonul. Poate chiar pe dstanca.ro. (Nu era vorba despre F5, spune Dragos.)

– Angajatii (sau o parte din) urmeaza sa primeasca salariul pe iunie iulie, ceea ce inseamna ca s-a ajuns la un decalaj de o luna doua luni si jumatate. Update: Diferenta e de doar o luna, doar cei disponibilizati ar mai avea de primit bani din urma.

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments