Posted By Costin

Asociatia Romana a Magazinelor Online va stabili standardele pietei locale de comert online


Astazi, reprezentatii celor mai importante magazine online din Romania au anuntat infiintarea Asociatiei Romane a Magazinelor Online (ARMO), organizatie ce are ca obiectiv principal sustinerea dezvoltarii comertului online in Romania, ca metoda cea mai moderna si mai eficienta de comert retail, sigura si ce ofera avantaje si beneficii clare consumatorilor, prin comparatie cu metodele de comert traditionale.

Primul si probabil cel mai important obiectiv al Asociatiei noastre este promovarea ca standard al industriei a Codului de Bune Practici pentru Magazinele Online, deoarece in acest mod vom putea sa dam o dovada clara consumatorilor ca prioritatea noastra este sa le furnizam produse si servicii de calitate superioara si sa le oferim protectie fata de orice practici neconforme cu normele comerciale.

Radu Apostolescu1, vicepresedinte ARMO si Director de marketing eMAG

Structura de conducere a asociatiei este formata din Marius Ghenea2, presedinte ARMO, si Radu Apostolescu si Marius Ciocan3, vicepresedinti. Membri fondatori sunt urmatoarele magazine online: 123flori.ro, azerty.ro, cel.ro, comenzipc.ro, eMAG.ro, electrofun.ro, evomag.ro, floriinconstanta.ro, fungift.ro, magazinultau.ro, marketonline.ro, mediadot.ro, modes.ro, pcfun.ro, pcgarage.ro, pro.ro, oktal.ro, sevensins.ro, shopit.ro, toyfun.ro si watchshop.ro.

Aderarea la ARMO se poate face completand acest formular.

* tot astazi, Mircea Scarlatescu4 implineste 30 de ani. La multi ani!

* Au mai scris pe tema asta Marius Ghenea, funghift.ro, Mircea Scarlatescu si eMAG.ro.

Note de subsol:
1. Radu Apostolescu – Director de Marketing eMag.ro. LinkedIn | Twitter
2. Marius Ghenea – presedinte PCfun.ro & FIT Distribution. Blog
3. Marius Ciocan – Owner, FunGift SR & Creative-Design.ro. LinkedIn | Blog
4. Mircea Scarlatescu – Co-Founder at FYB. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments