Posted By Costin

Buton de Twitter pentru siteul/blogul tau


Inevitabilul s-a produs, Twitter lansand saptamana asta un nou produs in sectiunea Goodies :-), Tweet button, produs pe care am observat ca oamenii de la Twitter nu s-au jenat sa-l faca asemanator celui de la Facebook.

Ce mi se pare fain e faptul ca butonul de Twitter poate include in corpul mesajelor automate si userul proprietarului siteului sau blogului pe care este instalat. E a doua miscare super tare pro-user, dupa implementarea sectiunii “Who to follow“, in urma cu 10 zile.

De mentionat ca WordPress.com a fost primul serviciu care a reactionat, utilizatorii avand (dupa doar 3 zile de la lansarea butonului de catre Twitter) posibilitatea de a instala butonul in 2 timpi si 3 miscari, din Dashboard > Appearance > Extras > Show a Twitter Tweet Button on my posts. Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments